Mo & More

Een winkel met wolbeleving en meer!

Puur natuur en gerecycled garen:  

Trots om prachtige garens in de collectie te hebben.

Manos el Uruguay is een 100% Fair Trade garen dat door de 'handen van Uruguay' vervaardigd wordt. Met als hoofdbestanddeel de merino wol van de lokale schapenhouders en het vakmanschap waarmee de vrouwen de wol spinnen en verven zijn alle garens van Manos del Uruguay een kunstwerk op zich. Inmiddels is Manos del Uruguay uitgegroeid tot een organisatie waarbij de producten duurzaamheid, ethiek en schoonheid uitstralen. Ieder garen is uniek en met de prachtige rijke kleuren en roomzachte touch resulteert de wol gegarandeerd in prachtige projecten.

Borgo de Pazzi heeft 100% gerecycled garen, ook deze hebben wij in de collectie. Duurzaam en milieu bewust.

De Amore 115, de Amore cotton en de Amore cotton 300. De Amore is gemaakt van materiaal dat afkomstig is van kleding van goede kwaliteit en die niet meer wordt gedragen en van restmaterialen van nieuw geproduceerde kleding. De kleren en productieresten worden speciaal geselecteerd en in de fabriek verwerkt.

Amore: is het garen dat respect heeft voor het milieuAmore: is het garen dat wel duizend verhalen vertelt van over de gehele wereldAmore: is het creatieve hergebruik van materialenAmore: is het garen met een goed gevoelAmore: is het garen met historieAmore: is het garen dat gemaakt is in een fabriek met kennis van zakenAmore: is het garen dat oog heeft voor de geschiedenis van het materiaal en respect heeft voor diegenen die het hebben gedragenNieuwsgierig geworden?

Kom, zie, voel en ervaar de vezels en het eindproduct.

Welkom, de koffie en thee staat klaar!

Monique